Wie houdt er nou niet van een onverwacht handgeschreven kaartje in de brievenbus? Speciaal voor jou, iemand die aan je gedacht heeft en de moeite heeft genomen je dit te laten weten. Ondanks dat social media ons snel in contact laat staan met elkaar, kunnen waardevolle berichten soms niet meer terug te vinden zijn. Een tastbaar kaartje dat soms na jaren ineens weer opduikt kan een dierbare herinnering worden.

Safiya Cards is opgericht in 2013 en is begonnen als een klein bedrijfje met een grote passie. Ze is ontstaan nadat mijn tante geinspireerd raakte door haar moeder die aangaf na haar bekering geen leuke 'on topic' kaarten meer te kunnen vinden. Als één van de eerste zelfstandige bedrijven in NL op deze markt, bleek er veel vraag naar te zijn. Safiya Cards groeide met de jaren met de vraag mee en dat blijven we met passie doen! Zo liggen onze kaarten inmiddels in een ruim aantal leuke winkels door NL en België en zijn we er constant mee bezig om de collectie te vernieuwen en nieuwe producten op de markt te brengen. Toen mijn tante na 10 jaar haar doel bereikt heeft en wilde stoppen met Safiya Cards, stond ik ( Sabrin) te popelen om dit prachtige bedrijf in leven te houden. Als jong meisje keek ik al op naar mijn tante en haar passie voor het ontwerpen van kaartjes, ik ging mee naar bazaars en hiep graag. Het was dan ook een droom die uitkwam toen ik de mogelijkheid kreeg om haar bedrijf over te nemen.

Iets wat door de jaren heen niet veranderd is, is de passie waarmee we elke bestelling weer aannemen, want elke bestelling is voor ons steeds weer een klein feestje! Want hoe mooi is het om een 'middel' te zijn om vriendschappen te versterken, mensen te steunen of gewoon een blijk van waardeering te bezorgen! Een basis van ons mooie geloof is goed voor elkaar te zijn en de banden te versterken middels het geven van geschenken. Van daaruit wordt elke bestelling met dezelfde liefde ingepakt en verzonden.

We wensen je heel veel plezier op onze website en mocht je er niet uit komen laat het ons gerust weten! 

Liefs en salaamou aleikoum,

Sabrin

                                            

 

© 2019 - 2024 Safiya Cards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel